Luistelijoiden vakuutukset!

3.8.2015

Luistelijan vakuutus:

 

Ainoastaan luistelukoululaiset ovat vakuutettuja seuran puolesta. Seura lunastaan liiton luistelukoululaisen lisenssin.

Kilpailulisenssit lunastetaan henkilökohtaisesti liiton nettisivujen kautta. 

Kilpailulisenssin voi ostaa ilman vakuutusta tai vakuutuksen kanssa. Luistelijalle, jolle huoltaja ottaa kilpailulisenssin ilman vakuutusta, tulee huoltajan henkilökohtaisesti tarkistaa luistelijan tapaturmavakuutuksen voimassa olo ja kattavuus vakuutusyhtiöstään.

 

Vakuutukseton kilpailulupa 2015-2016

Vakuutuksettoman kilpailuluvan voivat ostaa kaikki ne kilpailevat henkilöt, joilla on oma tapaturmavakuutus. Vakuutuksenottaja on vastuussa siitä, että oma tapaturmavakuutus kattaa lajina taitoluistelun ja että vakuutusmaksut on suoritettu kauden ajan.

Vakuutuksetonta kilpailulupaa lunastaessa on vakuutettava, että luistelijalla on voimassaoleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla Taitoluisteluliiton määräysten mukaisesti. Lunastuksen yhteydessä on ilmoitettava vakuutusyhtiön nimi ja vakuutusnumero. Lisäksi vakuutettava, että oman tapaturmavakuutuksen korvaussumma Hoitokustannuksista onvähintään 15 000 € ja Haittakorvaus vähintään 30 000 €. Mikäli vakuutus loppuu ennen lisenssikauden loppua, on vakuutusta jatkettava vähintään lisenssikauden loppuun tai lunastettava lisenssiin kuuluva pakollinen vakuutus.

Vakuutustodistusta ei tarvitse esittää kilpailuissa.