LUISTELU- JA TOIMIHENKILÖPASSIT

11.6.2021

Uusi passikausi alkaa 1.5.2021. Passien hintoihin ei ole tulossa muutosta, vaan hinnat pysyvät jo kolmatta kautta samoina. Uudet passit tulivat myyntiin 12.4.2021. Passit ostetaan tuttuun tapaan Hoikan kautta.

Jos luistelijalla on ollut passi kaudesta 2018–2019 lähtien, on hänellä jo profiili Hoikassa ja uutta rekisteröitymistä ei tule tehdä. Jos salasana on hukkunut, voi sen pyytää kirjautumissivulta, käyttäjätunnus on yleensä joko luistelijan tai vanhemman sähköpostiosoite. Luistelijan vaihtaessa seuraa, tulee passi ostaa kauden 2020–2021 seuraan, josta se seurasiirolla, esteettömyydet tarkistaen, siirretään uuteen seuraan. Lisätietoja seurasiirroista täältä.

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) jäsenseurassa luistelevalla tulee olla vuosittain hankittava harrastaja- tai kilpailupassi. Tietyt seuran toiminnassa olevat toimihenkilöt ovat velvollisia hankkimaan puolestaan toimihenkilöpassin. Passin ostamalla urheilija ja/tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Opetus-ja kulttuuriministeriön rahoituksen lisäksi, luistelu- ja toimihenkilöpassien tuotolla on merkittävä rooli Suomen Taitoluisteluliiton toiminnalle. Rahoituksella huolehditaan siitä, että liitto voi toiminta voi jatkua siinä laajuudessa, kuin toimintasuunnitelma edellyttää. Tähän kuuluu kilpailutoiminnan lisäksi seuratoiminnan valtakunnallinen tukeminen, koulutustoiminta, sähköiset työkalut, erilaiset tapahtumat jne.

Seuraavat henkilöt kuuluvat taitoluistelun passijärjestelmän piiriin

  • STLL:n jäsenseurassa luisteleva luistelija
  • Valmentaja ja/tai ohjaaja
  • Arvioija
  • Henkilö, joka ilmoitetaan seuran ja/tai liiton toimesta luistelijan/joukkueen mukana kilpailuihin
  • Liiton kouluttaja

Kauden 2021-2022 luistelu- ja toimihenkilöpasseista lisätietoa täältä:

https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/