Luistelukoulu

 


Tervetuloa luistelemaan! Luistelu kehittää erinomaisella tavalla lapsen vartalonhallintaa, rytmitajua, tasapainoa, koordinaatiokykyä sekä ryhmässä toimimista. Harrastuksen edetessä lapsi voi taitojensa mukaan jatkaa kilpa- tai harrastajaryhmässä. Luistelukoulu sopii niin tytöille kuin pojillekin. Monipuolisen teränkäyttöharjoittelun vuoksi taitoluistelukoulua suositellaan myös kiekkourasta haaveileville miehenaluille.


 

Tervetuloa mukaan toimintaan sekä vanhat että uudet luistelijat!


 

KEVÄTKAUSI 2020

 

Harjoitusajat:

Jää maanantaisin klo 18 - 18.45, 2-halli

Jää lauantaisin klo 10 - 10.45, 2-halli

Jumppa lauantaisin klo 11 - 11.30, UK Areenan jumppasali (vain jatkoryhmän luistelukoululaisille)

 

Valmennus:

Luistelukoulun vastuuvalmentaja Taru Kivistö, luistelukouluohjaajat Veera Iljin-Kaasinen, Kaisla Iljin, Minja Torniainen, Tytti Ryhänen.

 

Hinta:

Alkeisryhmä: 60 €/kevätkausi, lisäksi jäsenmaksu 35 €/perhe. Hinta sisältää 2 jääharjoitusta/vko sekä vakuutuksen. Sisaralennus 50 %.

 

Jatkoryhmä: 80 €/kevätkausi, lisäksi jäsenmaksu 35 €/perhe. Hinta sisältää 2 jääharjoitusta/vko, jumpan 1 krt/vko sekä vakuutuksen. Sisaralennus 50 %.

Seuran jäsenmaksu 35 eur on voimassa sekä syys- että kevätkauden.

Alkeisryhmä on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole vielä aiempaa luistelukokemusta ja tarvitsevat näin avustajia ja kannattelevaa tukea luistelun opettelemisessa. Alkeisryhmän harjoittelussa tavoitteena on mm. oppia luistelemaan ilman tukea sekä eteen että taaksepäin ja oppia kaatumaan ja nousemaan ylös itsenäisesti. Luistulukouluohjaajat sekä avustajat auttavat lapsia tunnin aikana, mutta myös vanhemmat ovat tervetulleita jäälle lapsensa avuksi halutessaan. Luistelukoulumme käytössä on myös muutamia luistelutukia.

Jatkoryhmä puolestaan sopii lapsille, jotka hallitsevat jo alkeisryhmässä opitut perusasiat eivätkä enää tarvitse tukea pystyssä pysymiseen. Harjoittelussa keskitytään jo hieman haastavimpien taitojen omaksumiseen, esim. erilaiset liu'ut, askeleet ja pyörähdykset & piruetit (esim. kukkopiruetti). Jatkoryhmä sopii lapsille, joilla on jo aiempaa luistelukoulukokemusta esim. yhden kauden verran.

Luistelukouluvalmentajamme vahvistavat lapselle taitotasoon nähden parhaiten sopivan ryhmän jääharjoitusten alkaessa. Alkeisryhmä ja jatkoryhmän harjoitukset pidetään samalla jäällä, erillisissä ryhmissä.

Luistelukoulu on tarkoitettu 3-7- vuotiaille tytöille ja pojille! Kilpaluistelusta kiinnostuneille luistelukoulussa jo perustaidot omaksuneille lapsille suosittelemme erillistä kilpailemaan valmistelevaa kehitysryhmää, joka harjoittelee jäällä 3 kertaa viikossa. Ihanteellinen ikä kehitysryhmään siirtymiseen on 4-5 v. Lisätietoja kehitysryhmästä seuran päävalmentajalta Olivia Tuuvalta: olivia.tuuva@gmail.com.

 

HARRASTAJARYHMÄ (yli 7-vuotiaille):

Harrastajaryhmä harjoittelee jäällä 2 kertaa viikossa, lisäksi yhden oheisharjoituksen kerran viikossa. Harrastajaryhmä sopii yli 7-vuotiaille lapsille, jotka eivät aio edetä kilpailemaan.

 

Harjoitusajat

Jää ma klo 18-18.45 (2-halli) sekä ke klo 19-20 (2-halli)

Oheisharjoitus maanantaisin klo 17.00-17.45, 1-halli.

Hinta: 50 €/kk, jäsenmaksu 35 €/perhe/vuosi (sis. vakuutus)

Valmennus: Minja Torniainen

 

Lisätietoja: lrl.luistelukoulu@gmail.com, p. 040- 5649230 (luistelukouluvastaava Maria Lähde), p.040-7679096 (luistelukoulun vastuuvalmentaja Taru kivistö)

Ilmoittautuminen (luistelukoulu sekä harrastajat): Sähköisellä ilmoittautumislomakkeella