Uusi Miisa-kirja ennakkotilattavissa - tilausaikaa jatkettu!

21.11.2014


Tilaa kirja seuran kautta, niin tuet seuran toimintaa!

 


Uuden Miisa-kirjan ennakkotilaus joululahjaksi!

”Miisan kaksoisaxel” saa jatkoa! ”Miisa voittaa kultaa” (Tammi) jatkaa tarinaa 13-vuotiaan taitoluistelijatytön elämästä. Tarina jatkuu siitä, mihin edellinen jäi. Kauden ensimmäiset kilpailut ovat edessä, mutta tuskinpa Miisa voittaa, hän kun ei ole sitä tyyppiä... vai onko?

Uusi kirja kertoo siitä, millaista on kilpailla itseään ja parhaita ystäviään vastaan. Miten paljon voittamisen eteen on uhrattava? Jäähallin ulkopuolellakin tapahtuu. Anton-poika viestittelee mutta ei koulussa katso päinkään. Ja paras ystävä Katariina on outo, hyvin outo. Johtuuko se Miisasta – vai onko Katan sydämellä jotain raskaampaa?

”Miisa voittaa kultaa” julkaistaan ja painetaan vasta tammikuussa 2015. Itse kirjaa ei siis vielä saa pukinkonttiin – mutta ennakkotilauksen saa, vain ainutlaatuisena seuratilauksena! Kirjat toimitetaan seuroille tammikuussa uunituoreina, jo ennen kuin niitä tulee kauppoihin. Ennakkotilauksen tehneet Miisa-fanit saavat siis kirjan käsiinsä ihan ensimmäisinä!

Ennakkotilaukseen voi lisätä myös Miisa-aiheisen joululahjakortin ja/tai Miisan kaksoisaxel -kirjan.

Tilaamalla kirjat seuran kautta tuet seuran toimintaa, sillä jokaisesta tilauksesta seura saa välityspalkkion.

 

Kirjatilauksen voit tehdä vaikka heti osoitteessa: http://hennahelmi.fi/miisatilaus/

Tämä joulunajan kimppatilaus jatkuu siis seuraavasti:

- Tuplakirjapaketin ja Miisan kaksoisaxelin voi tilata 15.12. asti.

- Ennakkotilausta joulupostikortilla saa 18.12. asti

- Pelkkää ennakkotilausta saa 31.12. asti

 

Huomaathan, että saat heti tilauksen jälkeen kirjasta sähköpostina ennakkolaskun,  jonka eräpäivä on 30.11. Vain maksetut kirjat toimitetaan! Kimppatoimitus saapuu seurallemme (Tiina Simolalle p. 050 413 0339, joka toimittaa kirjat tilaajille) tammikuun loppupuoliskolla ja takuuvarmasti ennen kirjakauppoja (kirjan virallinen julkaisupäivä on 23.1.2015). Miisa-joululahjakortit sekä Miisan kaksoisaxel -kirjat tulevat kotiin postitse hyvissä ajoin ennen joulua.

Tilauksen tekijän on oltava täysi-ikäinen. Miisa-kirjat sopivat kaikille 9+ vuotiaille.

 

Kirjojen esittely:

Miisa voittaa kultaa -kirjan esittely Tammen #kirja.fi -katalogissa:

Miisan kaksoisaxel -kirjan esittely Tammen #kirja.fi -katalogissa:

Miisa-kirjat on kirjoittanut Henna Helmi Heinonen, psykologi, taitoluistelufani ja kolmen luistelevan lapsen äiti, kirjailijan esittely: