LRL ja SaiML Luistelukoulu

Tervetuloa mukaan sekä vanhat että uudet luistelijat!


Tervetuloa Lappeenrannan luistelijoiden ja Saimaan muodostelmaluistelijoiden yhteiseen luistelukouluun! Luistelu kehittää erinomaisella tavalla lapsen vartalonhallintaa, rytmitajua, tasapainoa, koordinaatiokykyä sekä ryhmässä toimimista. Harrastuksen edetessä lapsi voi taitojensa mukaan jatkaa kilpa- tai harrastajaryhmissä joko yksinluistelun tai muodostelmaluistelun parissa. Luistelukoulu sopii niin tytöille kuin pojillekin. Monipuolisen teränkäyttöharjoittelun vuoksi taitoluistelukoulua suositellaan myös kiekkourasta haaveileville miehenaluille.


 

 

LRL & SaiML Luistelukoulun kausi 2022-2023


Kaikki vanhat ja uudet luistelijat ovat tervetulleita mukaan luistelemaan!

Luistelukouluun voit ilmoittautua myös kesken kauden. :)

Luistelukoulun ilmoittautumislomake kaudelle 2022-2023.

HARJOITUSAJAT

Jää maanantaisin klo 18-18:45 2-halli

Jää lauantaisin klo 10-10:45 2-halli

VALMENNUS

Luistelukoulun vastuuvalmentajana toimii Tytti Ryhänen (LRL).

Luistelukouluohjaajat: Saga Hovi, Vilja Lindh (LRL) ja Alisa Väärälä (SaiML).

HINTA

60 €/syys-/kevätkausi, lisäksi jäsenmaksu 40 €/perhe. Hinta sisältää 2 jääharjoitusta/vko sekä vakuutuksen. Sisaralennus -35 %.

Jäsenmaksu 40 eur on voimassa sekä syys- että kevätkauden. Jäsenmaksu oikeuttaa luistelun harrastamiseen molemmissa seuroissa kauden 2022-2023 aikana ja Lappeenrannan Luistelijoiden jatkoryhmiin tai Saimaan muodostelmaluistelijoiden jatkoryhmiin siirtyviltä ei näin peritä uutta jäsenmaksua.

Luistelukoulussa lapset jaetaan tasoryhmiin (alkeis- tai jatkoryhmä) taitotasonsa mukaisesti. Luistelukouluvalmentajamme vahvistavat lapselle taitotasoon nähden parhaiten sopivan ryhmän jääharjoitusten alkaessa. Alkeis- ja jatkoryhmän harjoitukset pidetään samaan aikaan ja samalla jäällä, eri puolilla kenttää.

Alkeisryhmä on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole vielä aiempaa luistelukokemusta ja tarvitsevat näin avustajia ja kannattelevaa tukea luistelun opettelemisessa. Alkeisryhmän harjoittelussa tavoitteena on mm. oppia luistelemaan ilman tukea sekä eteen että taaksepäin ja oppia kaatumaan ja nousemaan ylös itsenäisesti. Luistelukouluohjaajat sekä avustajat auttavat lapsia tunnin aikana, mutta myös vanhemmat ovat tervetulleita jäälle lapsensa avuksi halutessaan. Luistelukoulumme käytössä on myös muutamia luistelutukia.

Jatkoryhmä puolestaan sopii lapsille, jotka hallitsevat jo alkeisryhmässä opitut perusasiat eivätkä enää tarvitse tukea pystyssä pysymiseen. Harjoittelussa keskitytään jo hieman haastavimpien taitojen omaksumiseen, esim. erilaiset liu'ut, askeleet, pyörähdykset ja piruetit (esim. kukkopiruetti). Jatkoryhmä sopii lapsille, joilla on jo aiempaa luistelukoulukokemusta esim. yhden kauden verran.

Luistelukoulu on tarkoitettu 3-7- vuotiaille tytöille ja pojille!

 

Lisätietoja: lrlsaiml.luistelukoulu@gmail.com

 

LRL kehitysryhmä


Yksinluistelusta kiinnostuneille, luistelukoulussa jo perustaidot omaksuneille lapsille suosittelemme erillistä kilpailemaan valmistelevaa kehitysryhmää. Lue lisää kehitysryhmästä.

Kehitysryhmän ilmoittautumislomake kaudelle 2022-2023.

HARJOITUSAJAT

Jää tiistaisin klo 16-16:45 + Tanssi 17-17:45 UK-AREENA

Jää torstaisin klo 16-16:45 + Oheinen 17-17:45 UK-AREENA

Jää lauantaisin klo 9-9:45 2-HALLI

VALMENNUS

Jää- ja oheisvalmennus: Saga Hovi ja Vilja Lindh, (Tytti Ryhänen, vastuuvalmentaja)

Tanssi: Verla Lindh

HINTA

100€/kk sekä seuran jäsenmaksu 40 € (jäsenmaksu on perhekohtainen ja voimassa koko kauden).

Lisäksi luistelijalla tulee olla voimassa Suomen taitoluisteluliiton harrastaja- tai kilpailupassi sekä tapaturmavakuutus. Passin voi ostaa vakuutuksella (55 €) tai ilman vakuutusta (25 €). Lisätietoja passeista: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

 

Lisätietoja: lrlsaiml.luistelukoulu@gmail.com

Luistelukoulu