LRL ja SaiML Luistelukoulu

 

LRL & SaiML Luistelukoulun kausi 2024-2025


Kaikki vanhat ja uudet luistelijat ovat tervetulleita mukaan luistelemaan! 

 

Luistelukouluun voit ilmoittautua myös kesken kauden.

HARJOITUSAJAT

Syksyn 2024 harjoitusajat ilmoitetaan myöhemmin

VALMENNUS

Luistelukouluohjaajat: 

HINTA

50 €/syys-/kevätkausi, lisäksi jäsenmaksu 40 €/perhe. Hinta sisältää 2 jääharjoitusta/vko sekä vakuutuksen. Sisaralennus -35 %.

Jäsenmaksu 40 eur on voimassa sekä syys- että kevätkauden. Jäsenmaksu oikeuttaa luistelun harrastamiseen molemmissa seuroissa kauden 2023-2024 aikana ja Lappeenrannan Luistelijoiden jatkoryhmiin tai Saimaan muodostelmaluistelijoiden jatkoryhmiin siirtyviltä ei näin peritä uutta jäsenmaksua.

Luistelukoulussa lapset jaetaan tasoryhmiin (alkeis- tai jatkoryhmä) taitotasonsa mukaisesti. Luistelukouluvalmentajamme vahvistavat lapselle taitotasoon nähden parhaiten sopivan ryhmän jääharjoitusten alkaessa. Alkeis- ja jatkoryhmän harjoitukset pidetään samaan aikaan ja samalla jäällä, eri puolilla kenttää.

Alkeisryhmä on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole vielä aiempaa luistelukokemusta ja tarvitsevat näin avustajia ja kannattelevaa tukea luistelun opettelemisessa. Alkeisryhmän harjoittelussa tavoitteena on mm. oppia luistelemaan ilman tukea sekä eteen että taaksepäin ja oppia kaatumaan ja nousemaan ylös itsenäisesti. Luistelukouluohjaajat sekä avustajat auttavat lapsia tunnin aikana, mutta myös vanhemmat ovat tervetulleita jäälle lapsensa avuksi halutessaan. Luistelukoulumme käytössä on myös muutamia luistelutukia.

Jatkoryhmä puolestaan sopii lapsille, jotka hallitsevat jo alkeisryhmässä opitut perusasiat eivätkä enää tarvitse tukea pystyssä pysymiseen. Harjoittelussa keskitytään jo hieman haastavimpien taitojen omaksumiseen, esim. erilaiset liu'ut, askeleet, pyörähdykset ja piruetit (esim. kukkopiruetti). Jatkoryhmä sopii lapsille, joilla on jo aiempaa luistelukoulukokemusta esim. yhden kauden verran.

Luistelukoulu on tarkoitettu 3-7- vuotiaille lapsille!

 

Lisätietoja: lrlsaiml.luistelukoulu@gmail.com

 

LRL Kiteet- kehitysryhmä


Yksinluistelusta kiinnostuneille, luistelukoulussa jo perustaidot omaksuneille lapsille suosittelemme erillistä kilpailemaan valmistelevaa kehitysryhmää. Lue lisää kehitysryhmästä.

Kehitysryhmän ilmoittautumislomake kaudelle 2023-2024.

HARJOITUSAJAT (alkaen 11.9.2023)

Ti 17-17.45 Jää Uk-areena + 18-18.45 oheinen 1-halli

La 9.15-10.00 Jää Uk-areena + 10.15-11.00 oheinen Kaukaan koulu

VALMENNUS

Jää- ja oheisvalmennus: 

HINTA

60€/kk sekä seuran jäsenmaksu 40 € (jäsenmaksu on perhekohtainen ja voimassa koko kauden).

Lisäksi luistelijalla tulee olla voimassa Suomen taitoluisteluliiton harrastaja- tai kilpailupassi sekä tapaturmavakuutus. Passin voi ostaa vakuutuksella (55 €) tai ilman vakuutusta (25 €). Lisätietoja passeista: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

 

Lisätietoja: lrlsaiml.luistelukoulu@gmail.com / lrlvalmentaja@gmail.com

Luistelukoulu