LRL ja SaiML Luistelukoulu


 

Kevätkausi 2022

Kausi käynnistyy 10.1.2022. Julkaisemme myöhemmin lisäinfoa kauden alusta sekä ilmoittautumisen sosiaalisissa medioissamme sekä seuran nettisivuilla.

Kaikki vanhat ja uudet luistelijat ovat tervetulleita mukaan luistelemaan!

Harjoitusajat:

Jää maanantaisin klo 18-18:45 2-halli

Jää lauantaisin klo 10-10:45 2-halli

Valmennus:

Luistelukoulun vastuuvalmentajana toimii Tytti Ryhänen (LRL).

Hinta:

60 €/syyskausi, lisäksi jäsenmaksu 40 €/perhe. Hinta sisältää 2 jääharjoitusta/vko sekä vakuutuksen. Sisaralennus -35 %.

Jäsenmaksu 40 eur on voimassa sekä syys- että kevätkauden. Jäsenmaksu oikeuttaa luistelun harrastamiseen molemmissa seuroissa kauden 2021-2022 aikana ja Lappeenrannan Luistelijoiden jatkoryhmiin tai Saimaan muodostelmaluistelijoiden jatkoryhmiin siirtyviltä ei näin peritä uutta jäsenmaksua.

Luistelukoulussa lapset jaetaan tasoryhmiin taitotasonsa mukaisesti. Luistelukouluvalmentajamme vahvistavat lapselle taitotasoon nähden parhaiten sopivan ryhmän jääharjoitusten alkaessa. Alkeisryhmä ja jatkoryhmän harjoitukset pidetään samalla jäällä, erillisissä ryhmissä.

Alkeisryhmä on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole vielä aiempaa luistelukokemusta ja tarvitsevat näin avustajia ja kannattelevaa tukea luistelun opettelemisessa. Alkeisryhmän harjoittelussa tavoitteena on mm. oppia luistelemaan ilman tukea sekä eteen että taaksepäin ja oppia kaatumaan ja nousemaan ylös itsenäisesti. Luistelukouluohjaajat sekä avustajat auttavat lapsia tunnin aikana, mutta myös vanhemmat ovat tervetulleita jäälle lapsensa avuksi halutessaan. Luistelukoulumme käytössä on myös muutamia luistelutukia.

Jatkoryhmä puolestaan sopii lapsille, jotka hallitsevat jo alkeisryhmässä opitut perusasiat eivätkä enää tarvitse tukea pystyssä pysymiseen. Harjoittelussa keskitytään jo hieman haastavimpien taitojen omaksumiseen, esim. erilaiset liu'ut, askeleet ja pyörähdykset & piruetit (esim. kukkopiruetti). Jatkoryhmä sopii lapsille, joilla on jo aiempaa luistelukoulukokemusta esim. yhden kauden verran.

Luistelukoulu on tarkoitettu 3-7- vuotiaille tytöille ja pojille! Kilpaluistelusta kiinnostuneille luistelukoulussa jo perustaidot omaksuneille lapsille suosittelemme erillisiä kilpailemaan valmistelevia kehitysryhmiä. Lisätietoja kehitysryhmistä:

Lappeenrannan luistelijoiden kehitysryhmä: vastuuvalmentaja puh:050 4775111

Saimaan muodostelmaluistelijoiden kehitysryhmä Mini Illusions: vastuuvalmentaja 

Lisätietoja:lrlsaiml.luistelukoulu@gmail.com, p. 050-432 5200 (luistelukouluvastaava Tytti Ryhänen/LRL)

Ilmoittautuminen: Sähköisellä ilmoittautumislomakkeella