KUMPPANUUSSOPIMUS VÄHÄVARAISTEN PERHEIDEN LASTEN JA NUORTEN HARRASTUKSEN TUKEMISEKSI

11.3.2023

Avutuksella tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten perusharrastustoimintaa. Perusharrastustoiminnaksi lasketaan lasten tai nuorten viikottainen harrastaminen ohjatussa harrastustoiminnassa.

KUMPPANUUSSOPIMUS VÄHÄVARAISTEN PERHEIDEN LASTEN JA NUORTEN HARRASTUKSEN TUKEMISEKSI TARKOITETUN AVUSTUKSEN MYÖNTÄMISESTÄ HARRASTUSTOIMINTAA JÄRJESTÄVÄLLE PAIKALLISELLE REKISTERÖITYNEELLE YHDISTYKSELLE.

Avutuksella tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten perusharrastustoimintaa. Perusharrastustoiminnaksi lasketaan lasten tai nuorten viikottainen harrastaminen ohjatussa harrastustoiminnassa.

Lappeenrannan luistelijoille myönnetty avustus on 1100€/vuosi

Avustus tulee käyttää 31.12.2023 mennessä.

Avustuksella kattavan harrastuksen tuki saa olla korkeintaan 50€/kk, 600€/vuosi yhtä lasta tai nuorta kohden. Urheilukilpailuja, kilpailumatkoja ja leirejä ei katsota perusharrastustoiminnan hintaan kuuluvaksi.

  1. Harrastajan kotikunta on Lappeenranta ja harrastaja on alle 18-vuotias.
  2. Harrastajalla on voimassa oleva tai alkamassa oleva kumppanuus seurassa.
  3. Tukea voidaan myöntää vain yhden harrastuksen perustoimintaan kohdistuviin kustannuksiin/lapsi/vuosi
  4. Harrastusavustus voidaan myöntää lukukausi-, kuukausi ja kausimaksuihin todellisten kulujen perusteella
  5. Tuki voi olla enintään 50€/kk lapsi ja enintään 600€/vuosi/lapsi
  6. Harrastuksen järjestäjä määrittelee, kenelle avustus myönnetään. Pienituloisten arvioinnin voi tehdä tuen tarpeen arvion perusteella, esimerkiksi työttömyyden, työkyvyttömyyden, yksinhuoltajuuden tai muiden taloudellisten haasteiden perusteella. Harrastuksen järjestäjällä on oikeus tarkistaa arvittaessa mahdollisesti ilmoitetut tulotiedot hakijalla. (Pienituloisuuslaskuri on poistettu käytöstä. Pienituloisuuden raja on vuonna 2020 ollut 1280€/kk yhden henkilön taloudessa)

Hakemukset tulee lähettää viimeistään 31.3.2023. Seuran hallitus päättää kenelle tuki myönnetään ja minkä suuruisena.

 sähköpostitse:  johanna.suurkaulio@gmail.com