Frozen on ice 20.3.16

Pohjoisessa Arendellessa elää kuningas ja kuningatar, joilla on kaksi tytärtä: prinsessat Anna ja Elsa. Kruununperijä Elsa on syntynyt taianomaisten voimien kanssa, joiden avulla hän voi hallita jäätä ja lunta. Eräänä yönä tyttöjen leikkiessä Elsa vahingoittaa sisartaan pahoin. Kuningas ja kuningatar vievät tyttärensä peikkojen luo, jossa Peikkopappa parantaa Annan ja neuvoo Elsaa opettelemaan voimiensa hallitsemista. Kuningaspari päättää eristää siskot toisistaan ja sulkea linnan muulta maailmalta. 

Tyttöjen ollessa teini-ikäisiä heidän vanhempansa menehtyvät.

Kun Elsa tulee täysi-ikäiseksi, valtakunta alkaa valmistella kruunajaisia. Linnan portit avataan ja juhlakansan mukana kruunajaisiin saapuvat juonitteleva Weseltonin herttua sekä nuori ja komea Eteläsaarten prinssi Hans. Elsa kruunataan Arendellen uudeksi kuningattareksi ja juhlat alkavat. Hans ja Anna löytävät yhteisen sävelen nopeasti, ja pian Hans kosii Annaa, joka suostuu empimättä. Elsa kieltäytyy siunaamasta heidän liittoaan, ja sisarukset riitaantuvat. Hermostunut Elsa paljastaa jäiset voimansa koko juhlakansalle. Weseltonin herttua lietsoo ihmisiin paniikkia, ja Elsa pakenee Pohjoisvuorelle jäädyttäen tietämättään koko kesäisen Arendellen ikitalveen. Anna päättää etsiä sisarensa ja jättää valtakunnan vastuun prinssi Hansille...

Lappeenrannan Luistelijat Ry esittää koko perheen kevätnäytöksen Frozen on ice, Su 20.3.16 klo 14! HUOM! JÄÄHALLIN OVET AUKEVAT JA LIPUNMYYNTI ALKAA KLO 13!
Näytöksessä esiintyvät kaikki seuran yksinluistelijat pienistä luistelukoululaisista SM-tason luistelijoihin!
Näytöksessä näet elokuvasta tutut Elsa ja Anna prinsessat, Olaf-lumiukon ja paljon muita hahmoja!

Tervetuloa mukaan jäiseen esitykseen!

Näytöksessä kahvio ja kukkamyynti, vain käteismaksu!

Liput:

Lapset 4-16v 6e
Aikuiset 12 e
Perhelippu 30 eLippujen ennakkomyynti:

Ennakkolippujen viimeinen myyntipäivä ma 14.3 klo 17.45-18.45 2-hallin kahviossa! Ei enää sähköpostivarauksia, vaan voit tulla suoraan paikan päälle ostamaan liput.


Lippuja voi ostaa myös ovelta tapahtumapäivänä.

VAIN KÄTEISMAKSU KAHVILOISSA JA LIPUNMYYNNISSÄ!