Kaksin Karkuteillä 18.3.2018

Kauan, kauan sitten auringon valosta tippui pisara maahan ja siitä kasvoi kultainen taikakukka, jolla oli voima parantaa sairaita ja vaivaisia. Vuosien ajan vanha Gothel onnistui pitämään taikakukan visusti piilossa ja nuorentamaan itseään kukan avulla kunnes sotilaat löysivät kukan ja veivät sen parantamaan raskaana olevan sairaan kuningattaren. Kuningatar parani ja synnytti terveen tytön, jolla oli kullan keltaiset hiukset. Tyttö sai nimekseen Tähkäpää. Kuningaskunnassa oli kaikki hyvin kunnes vanha Gothel onnistui sieppaamaan Tähkäpään ja lukitsi hänet korkeaan torniin. Tähkäpään hiukset toimivat uutena taikakukkana ja Gothel halusi pitää tytön ikuisesti tornissa pysyäkseen nuorena. Vuodet kuluivat ja jokaisena prinsessan syntymäpäivänä kuningas ja kuningatar laskivat tuhansia valolyhtyjä taivaalle toivoen, että kadonnut prinsessa palaisi takaisin kotiin....

 

Lappeenrannan Luistelijat Ry esittää koko perheen kevätnäytöksen Kaksin Karkuteillä, Su 18.3.18 klo 14!

Näytöksessä esiintyvät kaikki seuran yksinluistelijat pienistä luistelukoululaisista aine edistyneimpiin junioriluistelijoihin.

Tervetuloa mukaan esitykseen!

 

Ennakkolippuja myy yhteistyökumppanimme UK Koskimies liikkeen aukioloaikoina ma-pe klo 9-18 ja la 9-16 osoitteessa Ratakatu 37-39. Ennakkoliput vain käteismaksulla!
 

HUOM! VARSINAISENA NÄYTÖSPÄIVÄNÄ JÄÄHALLIN OVET AUKEVAT JA LIPUNMYYNTI ALKAA KLO 13!

Näytöksessä on kahvio, vain käteismaksu!

Liput:
Lapset 4-16v 6e
Aikuiset 12 e
Perhelippu 30 e